builderall

Cartea
Piramida Sănătății

Ce poți afla?

Cartea Piramida Sănătății este un neprețuit Ghid Boală/Conflict care ajută specialistul să determine ce întrebări trebuie să îi adreseze pacientului, astfel încât acesta să aibă parte de momentul „A-ha”. Acest „moment” are loc atunci când pacientul „își amintește” o emoție îngropată în subconștient, precum și credința asociată acesteia, care împreună i-au creat clientului o boală fizică sau de ordin psihologic.

Când apare acel „A-ha”, procesul bolii se rezolvă de obicei rapid, de multe ori fără orice altă terapie: boli de la artrită până la cancer, de la psihoză până la depresie, la fel ca și multe alte procese. Este în mod clar o artă care trebuie învățată.

Specialiștii care studiază Recall Healing și aplică aceste cunoștințe cu măiestrie asupra pacienților, readuc constant sănătatea și speranța pacienților, chiar și în cazurile în care alți specialiști au eșuat înainte. Recall Healing nu trebuie să facă parte doar din arsenalul oricărui psiholog (așa cum se cere deja la Universitatea din Moscova), ci și din arsenalul fiecărui specialist, indiferent de istoric și formare”.

Este o carte unică pe piață, fiind disponibilă pentru participanţii la seminariile Recall Healing, N.M.G, medicilor, psihologilor, terapeuţilor  – dar și oamenilor care doresc să lucreze – cu grijă – la emoţiile din spatele afecţiunilor și comportamentelor. Cartea și seminariile împreună oferă o imagine amplă despre metoda Recall Healing®. Odată cu comandarea cărţii, confirmaţi faptul că aţi luat la cunoştinţă acest aspect. 

Datorită metodei Recall Healing, veți afla cum vă puteți ajuta pe dumneavoastră și pe cei dragi să rămâneți sănătoși sau să vă recuperați.

Dacă nu ati participat încă la seminariile Recall Healing, acum aveti posibilitatea să achizitionati nivelul de bază, Nivel 1, in  varianta inregistrată si să-o parcurgeti din confortul casei!  Mai multe detalii aici: https://recall-healing.ro/nivelul1

Răsfoiește

câteva pagini din cuprinsul cărții

Click pe imagine pentru a deschide într-o fereastră nouă sau descarcă un preview in format electronic aici!

   FORMULAR DE COMANDA 
Vă rugăm să completați formularul de comandă, urmând să vă trimitem, prin email, factura proformă, care se poate achita prin transfer bancar, sau card bancar, accesând link-ul aflat pe factura care urmează să primiți prin email.
Please fill in the form below, we'll send you the invoice to make the payment with card.
  
 

 299 RON (inclus TVA) 
Livrare GRATUITA in România prin Fan Courier
Pentru tarile din U.E. si in afara U.E. se percepe taxa de curierat international. 
Livrarea coletului in străinătate se face prin firma de curierat international FedEx 

Procedura de expediere a coletelor:  Cărțile comandate sunt trimise după efectuarea plății, atat in tara cat si in strainatate prin firma de curierat FedEx https://www.fedex.com/ro.  Veți primi informații prin SMS și e-mail în ziua livrării, inclusiv numărul de telefon al curierului.
 

câteva pagini din cuprinsul cărții

Click pe imagine pentru a descărca!

Răsfoiește

“PhD Gilbert Renaud este atât un specialist experimentat, intuitiv și atent, cât și un profesor informat și talentat. Sunt convins că principiile din Recall Healing pe care le-am învățat de la el, le-am aplicat în practică și apoi le-am transmis și altor specialiști sunt printre cele mai importante și puternice instrumente pe care le pot folosi cei care se ocupă de îngrijirea pacienților cu boli cronice.”

Dr. William Lee Cowden MD
Preşedintele Comitetului Consultativ Ştiinţific, Academia de Medicină Completă şi Integrativă Republica Panama
Condiţii de Returnare a produselor
Conform OUG 34/2014, „Consumatorul beneficiază de o perioadă de 14 zile pentru a se retrage dintr-un contract la distanţă fără a fi nevoit să justifice decizia de retragere şi fără a suportă alte costuri decât cele de transport cu returnarea produselor şi eventuale comisioane bancare după caz”. Contravaloarea produsului returnat se va restitui cumpărătorului în termen de 14 zile de la data primirii produsului în mod intact, integral, sigilat şi neutilizat (inclusiv eventualele cadouri, bonusuri), dacă dreptul de retragere s-a efectuat în termen.
Fără a aduce atingere art. 10 din OUG 34/2014, perioada de retragere menţionată la alin. precedent expiră în termen de 14 zile de la: „ziua în care consumatorul sau o parte terţă, altă decât transportatorul şi care este indicată de consumator, intră în posesia fizică a produselor”.
Înainte de expirarea perioadei de retragere de 14 zile, Consumatorul informează Profesionistul cu privire la decizia sa de retragere din contract, prin scrisoare recomandată.
În acest scop, Consumatorul poate alege una dintre următoarele variante:
a) de a folosi modelul de formular de retragere prevăzut în partea B din anexă la OUG 34/2014;
b) de a face orice altă declaraţie neechivocă în care îşi exprimă decizia de retragere din contract.
Consumatorul şi-a exercitat dreptul de retragere în perioada de retragere menţionată la art. 9 alin. (2) şi la art. 10 din OUG 34/2014 în cazul în care comunicarea cu privire la exercitarea dreptului de retragere este transmisă de către Consumator înaintea expirării perioadei de 14 zile.
Sarcina probei privind exercitarea dreptului de retragere în conformitate cu dispoziţiile din prezentul articol revine Consumatorului.
Consumatorul se obligă „să suporte costul direct al returnării produselor, costul returnării aproximativ este estimat la max. 30 lei”. Consumatorul se obligă să returneze produsele fără întârziere şi în decurs de cel mult 14 zile de la data comunicării rezilierii contractului, la adresa Profesionistului. Profesionistul poate amâna rambursarea până la data la care va primi înapoi produsele.
Pentru orice caz de returnare a produselor ce fac obiectul contractului, Consumatorul se obligă să asigure returnarea şi împachetarea corespunzătoare a fiecărui produs astfel încât produsul să nu suporte nici o deteriorare în timpul transportului până la primirea de către Profesionist. În cazul în care la returnarea produselor se constată deteriorarea, utilizarea, desigilarea produselor sau lipsa vreunei componente ori lipsa ambalajul original Profesionistul este îndreptăţit să refuze preluarea acestora, Consumatorul fiind obligat la achitarea contravalorii acestora.
Consumatorul este responsabil în privinţa diminuarea valorii produsului, care rezultată din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor şi funcţionarea produselor.
Procedura de expediere a coletelor: 
Cărțile comandate sunt trimise a doua zi după efectuarea plății, prin firma de curierat FedEx https://www.fedex.com/ro, inclusiv in tarile U.E.  in afara U.E, dar si in SUA, sau Canada. Firma de curierat va trimite un SMS cu data livrarii coletului.  Corectitudinea și completitudinea datelor furnizate (adresă, telefon etc.) sunt responsabilitatea dvs.
După expedierea coletului, responsabilitatea recepționării acestuia vă aparține dumneavoastră. 
= OUG 34/2014 =