Relatiile de parteneriat si Triadele de familie

Relaţiile şi Triadele de familie este un seminar special de Recall Healing a lui Gilbert Renaud,  care va avea loc în perioada 08 – 10 decembrie 2017, la care pot participa doar persoane care au împlinit vârsta de 18 ani! Seminar REVELATOR, care se organizează din doi în doi ani, următorul va fi organizat în 2019. Detalii  despre costuri si înscriere >>>

Condiţia iniţială pentru participarea la cele două seminarii de anul acesta din luna decembrie, este să fi parcurs şi finalizat Nivelul 1. Însă, dacă îţi doreşti să participi anul acesta la Nivelul 2 şi la  Relaţii de Parteneriat, care sunt două module extrem de importante, există unica posibilitate anul acesta să poţi participa în decembrie 2017 la ambele module menţionate mai sus, DACĂ achiţi pe lîngă cele două module (Nivelul 2 şi Relaţii de Parteneriat) şi 10 % (90 lei) din valoarea Nivelului 1 care se va organiza în primăvară anului următor, 2018.

S-a decis acest lucru pentru a nu mai aştepta încă doi ani (2019) pînă ce se va organiza un nou Nivel 2 şi Modulul de Relaţii de Parteneriat şi a veni în întîmpinarea şi sprijinul multor terapeuţi, psihologi, medici, homeopati, stomatologi interesaţi de această ştiinţă. În felul acesta, pentru cei care sunt determinaţi să continue acest studiu, îşi exprimă intenţia clară de a participa în 2018 la Modulul 1 prin achitarea celor 10 % din valoarea Modulului şi în felul acesta îşi pot întregi cunoştinţele pe care le vor dobândi în decembrie 2017.

Vei primi răspuns la întrebările de genul: din ce cauză funcţionează sau nu funcţionează relaţiile de parteneriat? Oare tu din care Triad faci parte? Dacă ai dori te eliberezi de aspectele Triadului de care aparţii sau vrei să ajuţi pe alţii în acest sens, la acest seminar vei avea parte de conştientizări revelatoare. Pe deasupra, acum vei primi răspuns şi la întrebări pe care până acum nici nu ai avut curajul le pui la nimeni.

Câteva aspecte din tematica seminarului: 

 • Roluri şi dificultăţi de sex masculin şi feminin;
 • Relaţia noastră de parteneriat din perspectiva Programului nostru de Pornire;
 • Modele parentale în relaţiile de parteneriat;
 • Partenerul meu este oglinda mea;
 • Cele 52 de întrebări foarte importante de elucidat;
 • Consecinţele presupuse ale relaţiilor noastre de parteneriat;
 • Paşi importanţi în dezvoltarea copiilor noştri;
 • Complexul Odipus-Elektra;
 • Cele 8 Triade existente şi caracteristicile lor/ Tu de care Triad aparţii?;
 • Afecţiunile din oglinda Triadelor;
 • Obstacole şi cauza lor în viaţa noastră sexuală (impotenţa, lipsa de orgasm);
 • Boli cu transmitere sexuală;
 • Interpretarea şi simbolistica viselor (întroducere).

La acest seminar locurile sunt limitate. În cazul în care ele se epuizează înainte de termenul limită de înregistrare, înscrierile vor fi sistate şi se vor putea face înregistrări doar pe lista de rezervă. Locurile sunt asigurate în ordinea achitării taxei de participare.

Este şocant ce rol important are programul nostru de pornire în a alege partenerul nostru de viaţă, pe cine găsim atractiv şi cum putem trăi împreună în viaţă. (Dacă nu apare automat subtitrarea, apăsaţi butonul CC – şi alegeţi limba română).

Inregistrare video: Balogh Gyula | Traducere în limba română: Aliz Brunner | Subtitrare: Paul Costea

Este foarte important ca, inainte de a viziona oricare  video,  vă informaţi despre directivele care trebuiesc respectate de toti cei care sunt interesati de Recall Healing. 

bara video

Despre evenimentele Recall Healing  care se vor organiza îdecembrie 2017,  găsiţi informatii aiciUrmăriti câteva feedback– uri primite de la participanţii la seminariile anterioare.  Pentru înscriere sau întrebăricontactaţi-ne!

 

Recomandaţi aceste informaţii/videouri/ prietenilor, cunoştinţelor care ştiţi au nevoie. Mulţumim!

Numele și prenumele Dumneavoastră:(*)

Emailul prietenilor, cunoştinţelor cu care doriţi
să împărţiţi aceste informaţii:

mentiune

 

ÎNSCRIEŢI-VĂ LA NOUTĂŢI !

Veţi fi anunţat când apare:

E-mail *