Recall Healing ca experiment din fizica cuantica

În Recall Healing, combinăm ajutorul medical alopat cu lucratul pe trauma emoţională. Niciodată nu interferăm cu medicina alopată. Lucrând pe traume, pe sentimente, acest lucru va ajuta persoana să se vindece mai complet şi repede, iar doctorul, prin tratamentele pe care i le face, va observa că starea clientului se va îmbunătăţi. Ca urmare, Recall Healing este un sistem deschis care poate integra multe alte lucruri cu ajutorul cărora să putem descoperi povestea reală din spatele problemei. 

Dar ce este şi mai important? Atunci CÂND DESCOPERI, adeseori NU ESTE NEVOIE SĂ O REZOLVIORICE LUCRU PE CARE ÎL OBSERVAŢI VA SCHIMBA REZULTATUL EXPERIMENTULUI!!! Este vorba de legile fizicii. Ceea ce observi va reacţiona la observator!

In noul video Gilbert Renaud PhD ne prezintă, prin mai multe cazuri concrete, informaţii de mare valoare, despre Recall Healing ca experiment din fizica cuantică.

(Dacă nu apare automat subtitrarea, apăsaţi butonul CC – şi alegeţi limba română).

Traducere din engleză: Emma Goia | Subtitrare: Paul Costea| Acest video a fost înregistrat de către echipa Recall Healing Romania şi își rezervă drepturile legale de autor. Utilizarea sa, este condiționată de o autorizare scrisă prealabilă. Contact: management@recallhealing.ro |

Vă rugăm să urmăriţi declarația și cunoștințele de bază ale Recall Healing, AICI în albumul video:

Evenimentele Recall Healing  care se organizează în luna decembrie 2017 puteți urmări AICI

Recomandaţi aceste informaţii/videouri/ prietenilor, cunoştinţelor care ştiţi  au nevoie. Mulţumim!

Numele și prenumele Dumneavoastră:(*)

Introduceţi adresa de e-mail a prietenilor, cunoştinţelor cu care doriţi
să impărtășiţi aceste informaţii :

mentiune

ÎNSCRIEŢI-VĂ LA NOUTĂŢI !

Veţi fi anunţat când apare:

E-mail *