Oboseala cronică

Partea I. Oboseala cronică este foarte uşor de confundat cu depresia. Dar este vorba despre totul altceva. Până când în Ştiinţa vindecării germanice se spune este conflictul omului care şi-a greşit cariera, drumul in viată, în Recall Healing căutăm cele 5 conflicte emoţionale care există simultan în spatele oboselii cronice. Merită fim atenţi şi la mici amănunte…. 

Este foarte important ca, inainte de a viziona oricare  video,  vă informaţi despre directivele care trebuiesc respectate de toti cei care sunt interesati de Recall Healing. (Dacă nu apare automat subtitrarea, apăsaţi butonul CC – şi alegeţi limba română).

Inregistrare video: Iván Sárecz | Recall Healing Hungary | Traducere l.română: Aliz Brunner | Subtitrare: Paul Costea

Partea a 2-a – Relatarea unui caz în amănunţime. Prin cazul unei doamne în vârstă de 50 de ani poţi înţelegi conflictul declanşator (DHS), precum şi întîmplările programatoare aduse din ciclurile anterioare de viaţă, precum şi din „programul de pornire” . (Dacă nu apare automat subtitrarea, apăsaţi butonul CC – şi alegeţi limba română).


Inregistrare video: Iván Sárecz “Józsi bácsi | Recall Healing Hungary | Traducere l.română: Aliz Brunner | Subtitrare: Paul Costea

bara video

Despre evenimentele Recall Healing  care se vor organiza îdecembrie 2017,  găsiţi informatii aiciUrmăriti câteva feedback– uri primite de la participanţii la seminariile anterioare. Pentru înscriere sau întrebăricontactaţi-ne!

Recomandaţi aceste informaţii/videouri/ prietenilor, cunoştinţelor care ştiţi au nevoie. Mulţumim!

Numele și prenumele Dumneavoastră:(*)

Introduceţi adresa de e-mail a prietenilor, cunoştinţelor cu care doriţi
să impărtășiţi aceste informaţii :

 

mentiune

ÎNSCRIEŢI-VĂ LA NOUTĂŢI !

Veţi fi anunţat când apare:

E-mail *