Excesul de greutate

Excesul de greutate este un program complex în Recall Healing.  Din acest video poţi afla care sunt acele cinci conflicte principale, care stau în spatele excesului de greutate, chiar şi împreună toate cinci, dar poţi obţine şi alte aspecte legate de această tema veşnică. (Dacă nu apare automat subtitrarea, apăsaţi butonul CC – şi alegeţi limba română). 

Inregistrare video: Iván Sárecz | Recall Healing Hungary | Traducere l.română: Aliz Brunner | Subtitrare: Paul Costea

Este foarte important ca, inainte de a viziona oricare  video,  vă informaţi despre directivele care trebuiesc respectate de toti cei care sunt interesati de Recall Healing. 

Participarea la acest modul este condiţionat de participarea la primul modul, (Nivel I), care cuprinde informaţiile de baza şi care, împreună cu următoarele module, constituie un întreg în ceea ce priveşte Recall Healing®. Nu e loc de improvizaţii, aceasta ar putea cauza mai multă durere decât eliberarea dorită. Cursanţilor se oferă suport de curs în limba română !

bara video

Despre evenimentele Recall Healing  care se vor organiza îdecembrie 2017,  găsiţi informatii aiciUrmăriti câteva feedback– uri primite de la participanţii la seminariile anterioare. Pentru înscriere sau întrebăricontactaţi-ne!

 

Inscrieţi-vă la noutăţi ! Veţi fi anunţat ori de câte ori apare o nouă informaţie, un nou video !

mentiune

ÎNSCRIEŢI-VĂ LA NOUTĂŢI !

Veţi fi anunţat când apare:

E-mail *