„Crucea” în biologie

Conceptul de „cruce” în biologie!

Oricare boală este un strigât de trezire/un semnal de alarmă pentru a deveni conştient/ă de ceva. Ştim din Recall Healing faptul bolile şi comportamentele ascund un conflict din subconştient. Dacă murim fără fi rezolvat conflictul, acea amintire va ajunge la descendenţi sau „ar putea” ajungă la descendenţi. Adeseori, pentru a descoperi conflictul, este nevoie descopăr nişte secrete ascunse de mine sau descopăr secrete din generaţiile anterioare ale familiei mele.

Acum Dr. Gilbert Renaud ne explică care este punctul de plecare al vindecării oricărei boli, sau oricărui comportament … şi oare care poate fi cea mai mare motivaţie pentru care merită pornim pe acest drum al conştientizăriiveţi afla ascultând acest video! (Dacă nu apare automat subtitrarea, apăsaţi butonul CC – şi alegeţi limba română).

Traducere din engleză: Emma Goia | Subtitrare: Paul Costea| Acest video a fost înregistrat de către echipa Recall Healing Romania şi își rezervă drepturile legale de autor. Utilizarea sa, este condiționată de o autorizare scrisă prealabilă. Contact: management@recallhealing.ro |

Vă rugăm să urmăriţi declarația și cunoștințele de bază ale Recall Healing, AICI în albumul video:

Evenimentele Recall Healing  care se organizează în luna decembrie 2017 puteți urmări AICI

Recomandaţi aceste informaţii/videouri/ prietenilor, cunoştinţelor care ştiţi au nevoie. Mulţumim!

Numele și prenumele Dumneavoastră:(*)

Emailul prietenilor, cunoştinţelor cu care doriţi
să împărţiţi aceste informaţii:

mentiune

ÎNSCRIEŢI-VĂ LA NOUTĂŢI !

Veţi fi anunţat când apare:

E-mail *