Ciclicităţi biologice memorate

Dr. Gilbert Renaud în acest video ne vorbeşte despre ciclicităţile biologice care stau la baza afecţiunilor şi comportamentelor noastre. În mod normal, se spune că boala este genetică, ereditară. Da, dar în Recall Healing, noi vrem să aflăm DE CE a apărut acea boală. Bolnavul/a rămâne în grija medicilor, însă, dacă noi găsim motivul pentru care este bolnav, în mod interesant, acest lucru va accelera vindecarea. 

„Este cel mai bun mod de a te ajuta pe tine însăți/însuți, de a preveni bolile sau de a îmbunătăți unele situații, dar este și cel mai bun mod de a-ți ajuta descendenții, copiii, nepoții, nepoatele și nepoții (de unchi/mătușă)….” ne spune Dr. Gilbert Renaud în videoul de mai jos, dându-ne exemple concrete, reale.  

(Dacă nu apare automat subtitrarea, apăsaţi butonul CC – şi alegeţi limba română).

Traducere din engleză: Emma Goia | Subtitrare: Paul Costea| Acest video a fost înregistrat de către echipa Recall Healing Romania şi își rezervă drepturile legale de autor. Utilizarea sa, este condiționată de o autorizare scrisă prealabilă. Contact: management@recallhealing.ro |

Vă rugăm să urmăriţi declarația și cunoștințele de bază ale Recall Healing în ALBUMUL VIDEO.

Evenimentele Recall Healing  care se organizează în luna decembrie 2017 puteți urmări AICI

Recomandaţi aceste informaţii/videouri/ prietenilor, cunoştinţelor care ştiţi au nevoie. Mulţumim!

Numele și prenumele Dumneavoastră:(*)

Emailul prietenilor, cunoştinţelor cu care doriţi
să împărţiţi aceste informaţii:

mentiune

ÎNSCRIEŢI-VĂ LA NOUTĂŢI !

Veţi fi anunţat când apare:

E-mail *