ALBUM VIDEO

Albumul video vine în ajutorul Dvs. în a primi cât mai multe informaţii despre această metodă deposebită. Este foarte important ca, inainte de a viziona oricare alt video,  vă informaţi despre directivele Dr. Gilbert Renaud: consens, colaborare cu medici, terapeuţi, psihologi, experţi ai ştiinţei medicale.  

video-icon(Dacă nu apare automat subtitrarea, apăsaţi butonul CC – şi alegeţi limba română).

Inregistrare video: Iván Sárecz  | Recall Healing Hungary | Traducere l.română: Aliz Brunner | Subtitrare: Paul Costea

video-iconIn acest video puteţi afla informaţiile de bază despre Recall Healing, pe care le puteţi utiliza nu numai în caz de boală, dar şi în orice altă situaţie din viaţă. În Recall Healing explorarea nu se opreşte la cele 5 legi biologice ! Recall Healing nu este identic cu Ştiinţa Vindecării Germanice, deşi rădăcina lor este comună şi se inspiră din cele 5 legi biologice a Dr.Hamer, instrumentele, uneltele Recall Healing diferă 90 %. Cunoştinţele Ştiinţei Vindecării Germanice nu înlocuiesc bazele Recall Healing şi nici invers! Sunt informaţii care se completează între ele, mai mult, Dr. Gilbert Renaud nu predă Ştiinţa Vindecării Germanice.

Inregistrare video: Balogh Gyula BSZE | Traducere în limba română: Aliz Brunner | Subtitrare: Cristian Maior

Scleroza Multiplă. Ce înseamnă Scleroza Multiplă din punct de vedere biologic?  Dr. Gilbert Renaud ne prezintă în videoclip – prin mai multe cazuri concrete – cele trei traume emoţionale care stau la baza sclerozei multiple. Prin cazurile pezentate, veţi vedea cum într-o fracţiune de secundă, creierul retrezeste situaţiile nerezolvate din trecut, asemeni unui efect de Domino.

Punctul forte al conceptului Recall Healing! Dr. Gilbert Renaud în acest videoclip ne arată care este punctul forte al conceptului Recall Healing, un sistem deschis care integrează noile descoperiri care pot optimiza munca şi eficienţa terapeutului. 

Recall Healing ca experiment in fizica cuantică  În zilele noastre există tot felul de boli care nu existau cu câteva timp în urmă. Ştiinţa progresează foarte mult şi se descoperă multe tehnici complementare pe care le putem folosi când vrem să ajutăm un bolnav. Recall Healing este un sistem deschis care poate integra mai multe tehnici complementare cu ajutorul cărora să putem descoperi povestea reală din spatele afecţiunilor sau comportamentelor.

video-icon

Ciclicităţile biologice memorate – Ce înţelegem prin ciclicitatea biologică? La ce ne ajută descoperea ciclicităţii? De ce este atât de important devenim conştienţi de aceste ciclicităţi memorate? În cazul în care o persoană suferă în prezent de o boală, acea persoană are programul acelei boli. Acel program al bolii provine dintr-un moment din trecutul vieţii persoanei respective …dar vedem ce ne spune Dr. Gilbert Renaud despre ciclicităţile biologice memorate în celulele noastre…

video-iconConceptul de „cruce” în biologie! Noi părinţii foarte des spunem „suntem gata facem orice pentru copii noştrişi totuşi  se pune întrebarea: oare chiar??? putem fi sinceri şi autentici?… sunt situaţii în viaţă când nu este deloc uşor, dar MERITĂ!  Dar vedem ce ne spune Dr. Gilbert Renaud în acest video: oare care poate fi cea mai mare motivaţie pentru care merită pornim pe acest drum al conştientizării şi al adevărului pe care întradevăr ar trebui facem pentru copiii noştri şi nu numai…. o „moştenire” într-adevăr valoroasă ce le putem lăsa…

„Suntem pe atât de bolnavi pe câte secrete avem”! UN NOU VIDEO despre ceea ce merită să ştim legat de SECRETELE care ne cauzează boala, despre ce înseamnă cu adevărat un secret şi cât de importantă este C-O-E-R-E-N-T-A .Totodată primim răspuns şi la ce înseamnă „genetică” sau „ereditate” din prisma Recall Healing şi nu in ultimul rând ce înseamnă VINDECAREA!

Proiectul scop (Programul de Pornire) – este perioada de 30 de luni care ne marchează întreaga noastră viaţă, motiv pentru care este foarte important cunoaştem aceste informaţii.

video-iconEczema in Recall Healing –   Dr. Gilbert Renaud ne prezintă cazul unui bebeluş care suferea de o eczemă la nivelul feței.  A urmat timp de o jumătate de an diferite tratamente, umblând din spital în spital, de la o terapie la alta, dar nimic nu i-a fost de folos. În urma unei singure consultaţii Recall Healing, copilul şi-a revenit foarte repede, doar  prin simpla conștientizare a mamei lui a unei situații din trecut. 

video-icon„Pata oarba”şi importanţa ei în biologia noastră! Vei afla de ce este atât de greu identifici conflictul emoţional care ţi-a pornit boala.

video-icon„Ce ar fi daca…Ce este daca…? ascultând acest video, lucrurile care îţi provocau temeri până acum, se vor aşeza la locul lor

video-iconConflictul diagnostic/prognostic şocul cauzat de conflictul diagnostic constituie o tematică deosebit de importantă în Recall Healing. Ce efect are diagnosticul asupra evoluăriiderulării bolii. În video veţi putea auzi ceînseamnă în realitate „medicul” pentru creierul automat.

video-iconConflictul programator si conflictul declansatordacă ai dori ştii cum ai putea diminua simptomele, durerile care apar în faza de vindecare, acum poţi afla cum te poate ajuta Recall Healing. Câţiva deja cunoaşteţi muncă Dr.-lui Hamer, aţi învăţat ŞtiinţăVindecării Germanice, ceea ce este o abordare fantastică. Gilbert Renaud PhD ne vorbeşte acum despre abordarea conflictului programator şi declanşator de către Recall Healing

video-iconDepresia asemănător conflictului diagnostic/prognostic, întîrzie vindecarea. De ce apare, şi de ce este atât de greu scăpăm de ea

video-iconCancerul  Cancerul apare în urma unei trăiri emoţionale intensive. În vederea vindecării, de multe ori nu este suficient dizolvarea şocului emoţional. Care sunt acele două lucruri care toţi supravieţuitorii au făcut?

video-iconCancerul ductelor mamare  – Şocul emoţional din spatele cancerului ductelor mamare, prin prisma Recall Healing – prezentat de Gilbert Renaud PhD prin mai multe cazuri concrete.

video-iconCancerul de prostata – Şocul emoţional din spatele cancerului de prostată prin prisma Recall Healing – prezentat de Gilbert Renaud, prin mai multe cazuri concrete

video-iconRelatiile de parteneriat si Triadele de familie Gilbert Renaud ne vorbeşte despre relaţiile de parteneriat şi triadele de familie. Este şocant ce rol important are programul nostru de pornire în a alege partenerul nostru de viaţă, pe cine găsim atractiv şi cum putem trăi împreună în viaţă.

video-iconDespre copii…. despre dificultăţile de învăţare, modificări fizice şi comportamentale la copii, precum şi despre modul în care ne influenţează viaţa programele aduse cu noi din naştere. Chiar şi provocările pe care le experimentăm la locul nostru de muncă au rolul lor bine definit…

video-icon„Numeste-o, Pretinde-o si Da-i drumul!” Cum te poţi elibera de un conflict în Recall Healing? Care sunt cei 3 paşi care trebuie faci? Ce înţelege Gilbert prin a numi, a pretinde (a asuma) şi a da drumul? Ce altceva mai putem face pentru a ne vindeca?

video-iconBolile congenitale si cele dobândite. Ce înseamnă aceste doua noţiuni in Recall Healing? În cazul în care copilul are o boală congenitală, cum putem afla cauza…unde să începem ? Ce se intimplă cand o anumită boală apare mai târziu, se dezvoltă după nașterea unui copil? Cheia pentru a obţine un indiciu, si in cazul acesta, este in programul de pornire (scopul programat).

video-iconInvinuire, vina, victima. Gilbert Renaud ne vorbeşte despre „învinuire, vină şi victimă„. Ce înseamnă aceste trei noţiuni în Recall Healing? De ce este important ne eliberăm de învinuirea noastră, dar şi de învinuirea altora şi ce efect are această eliberare asupra noastră sau asupra copiilor noştrii

video-iconExcesul de greutateUn curs de 3 zile – este foarte mult aşteptat! Excesul de greutate este un program complex în Recall Healing. Din acest video poţi afla care sunt acele cinci conflicte principale, care stau în spatele excesului de greutate, chiar şi împreună toate cinci, dar poţi obţine şi alte aspecte legate de această temă veşnică.

video-iconAccidente, otrăvire, radiaţii – Pe când Ştiinţă vindecării germanice a Dr. Hamer nu se referă la accidente, otrăvire şi radiaţii, Recall Healing ne ajută în conştientizarea răspunsurilor la „DE CE”-urile din viaţa noastră.  Totodată poate să constituie un puzzle important ce ne-a lipsit până acum.

video-iconTerapie live – La acest curs de o zi poţi afla cum lucrează Gilbert, având  o experienţă de peste 30 de ani în domeniul terapiei holistice.

video-icon„Dacă îmi rezolv conflictul emoţional, pot să mă vindec?” este o întrebare care se pune des de câtre cei care fac cunoştinţă cu Recall Healing. Ce se va întâmpla şi CÂND vor apare rezultatele după ce s-a identificat cauza bolii? Unii chiar aşteaptă ca după ce au „lucrat” câteva minute sau o oră pe conflict, să se întâmple minunea! Dr. Gilbert Renaud explică detaliat celor care urmăresc acest video câteva aspecte importante de care trebuie să ţinem cont pentru a avea rezultatele dorite! Merită ascultat chiar de mai multe ori ca să „auzim” mesajul deosebit de valoros care ni se oferă şi de data aceasta. 

video-icon

 –  Boli incurabile? Dr. Gilbert Renaud ne arată cum acest cuvânt „INCURABIL” conţine şi rezolvarea! Prin acest nou punct de vedere cu totul specific, ne oferă o explorare foarte specială. Prin prezentarea unui caz de lupus cu care a fost diagnosticată o femeie de 35 de ani, vom putea înţelege emoţiile, trăirile care se ascund în spatele acestei afecţiuni.
 
 Despre seminariile care se vor organiza în luna decembrie 2017  puteţi afla informaţii AICI: 
testimoniale-1
 video-icon
primite de la participanţii la seminariile anterioare.   

Recomandaţi aceste informaţii/videouri/ prietenilor, cunoştinţelor care ştiţi au nevoie. Mulţumim!

Numele și prenumele Dumneavoastră:(*)

Introduceţi adresa de e-mail a prietenilor, cunoştinţelor cu care doriţi
să impărtășiţi aceste informaţii :

mentiune

ÎNSCRIEŢI-VĂ LA NOUTĂŢI !

Veţi fi anunţat când apare:

E-mail *