Recall Healing si cei dragi :)

 

recall healing

Câţi dintre părinţii al căror copil are probleme de sănătate nu s-ar mira aflând că acest lucru se datorează unei întîmplări din familie, ascuns de 2 – 3 generaţii pentru a nu „face griji inutile“ descendenţilor ?

Purtăm cu noi atât darurile din familia noastră de origine, cât şi încurcăturile de familie nerezolvate în generaţiile anterioare. Trăim plătind datoriile strămoşilor şi neştiind că facem acest lucru. Astfel, viaţa nu ne mai aparţine, iar drama existenţei noastre devine cu atât mai greu de suportat, cu cât ceea ce ni se întâmplă este mai inexplicabil şi imposibil de întrerupt.

Recall Healing ne deschide filă cu filă cartea vieţii, punând în ordine „şantierul” lăsat de strămoşii noştri, astfel încetând să mai repetăm la nesfârşit greşeli împovărătoare, să numai ducem cu noi şi în noi conflicte biologice transgeneraţionale pe care le transmitem, inconştient, copiilor noştri, ingreunându-le şi lor viaţa, ca să ne trăim, în sfârşit, propria viaţă, şi nu doar să supravieţuim.

Conştientizarea faptului că, printr-o fidelitate inconştienţă faţă de familia de origine, putem face alegeri care nu ne aparţin întru totul, este o descoperire eliberatoare. Nu suntem condamnaţi să repetăm vieţile părinţilor şi bunicilor noştri. Avem libertatea de a alege. Cheia pentru a ne recâştiga libertatea de acţiune şi de a ieşi din modelele nefaste este conştientizarea repetiţiilor care apar în viaţa noastră, decodarea şi dezactivarea acestora.

Urmăriţi câteva feedback uri primite de la participanţii la evenimentele amterioare. 

Evenimentele Recall Healing  care se organizează în luna decembrie 2017 puteți urmări AICI

mentiune

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ÎNSCRIEŢI-VĂ LA NOUTĂŢI !

Veţi fi anunţat când apare:

E-mail *