TERAPIE „LIVE” – eveniment special de o zi

recall healing

Va avea loc in 06 DECEMBRIE  2017 la ORADEA. Participanţii vor putea lucra (opţional) pe cazul lor propriu impreună cu Dr. Gilbert Renaud. Sunt multe persoane care ar dori să se înscrie la consultaţii în privat la Dr. Gilbert Renaud, dar acest lucru nu este posibil, timpul fiind foarte limitat. Dar, pe parcursul acestei zile, cei care aveţi o boală sau o situaţie de viaţă cu care vă confruntaţi, la care căutaţi, doriţi rezolvarea şi v-ar prinde bine să vă ajute Gilbert Renaud, acum aveţi ocazia să lucraţi împreună cu Gilbert. Este foarte important ca deja la înscriere să mentionaţi dacă aveţi intenţia de a lucra efectiv pe cazul propriu (afecțiune sau situaţie de viată), iar noi vă vom trimite „tema de casă”. Pregătirea din timp este foarte importantă pentru a putea da un răspuns corect şi promt la întrebările puse de terapeut. 

Participarea la acest modul este condiţionată de participarea la primul modul (Nivelul I), care cuprinde informaţiile de bază şi care, împreună cu următoarele module, constituie un întreg în ceea ce priveşte Recall Healing®. Nu este loc de improvizaţii pentru că, dacă este interpretată greșit, evaluarea conflictelor poate cauza mai multă durere decât ajutor. 

Pe baza experimentelor de până acum acest modul de consultații deschise este unul dintre cele mai eficiente metode de înțelegere  și de însușire a asocierilor profunde în Recall Healing .

Te interesează cum funcţionează Recall Healing în practicăAi dori vezi cum lucrează Gilbert Renaud?  Sau eşti în căutarea unei soluţii pe problema ta?  Când merită să vii?

  • Dacă ai o problemă, pe care ai vrea să o rezolvi și ar prinde bine un pic de ajutor de la Gilbert. Chiar și atunci merită să vii dacă nu vrei să dezvălui cazul tău în fața întregului grup, pentru că poți învăța din cazurile celorlalți și poate cineva chiar întreabă despre ceea ce te interesează și pe tine.
  • Dacă vrei să ajuți pe cineva cu Recall Healing, o astfel de ocazie îți poate oferi un mare elan. Poți depista live cum lucrează Gilbert, astfel te ajută la utilizarea învățăturilor din Recall Healing. Poți descoperi trucuri noi, dacă te-ai împotmolit în rezolvarea unui caz concret.
  • …sau poate pur și simplu ești curios cum fucționează Recall Healing în practică. 

La acest eveniment poţi afla cum lucrează Gilbert, având  o experienţă de peste 30 de ani în domeniul terapiei holistice. In timpul evenimentului vor fi  alese mai multe persoane pe bază de tragere la sorţi, persoane cu care va lucra Gilbert pe cazul concret a persoanelor respective. Cei care nu vor ajunge la rând, pe parcursul zilei, vor primi indici şi sfaturi concrete care le vor fi de mare ajutor pentru a putea identifica programele de pornire care stau în spatele afecţiunilor sau situaţiilor de viaţă cu care se confruntă.

Detalii  despre costuri si înscriere >>>

Atentie! Videoul de mai jos se referă la evenimentul  Terapie „Live” cu o durată de 2 zile. De data aceasta va avea loc o singură zi, timp în care Dr. Gilbert Renaud PhD va lucra cu mai multe persoane, astfel participanţii vor avea posibilitatea la un dialog cu trainerul. Scopul nostru este acela ca toți dintre participanţi să primească răspuns la întrebările lor. (Dacă nu apare automat subtitrarea, apăsaţi butonul CC – şi alegeţi limba română).


Inregistrare video: Iván Sárecz | Recall Healing Hungary | Traducere l.română: Aliz Brunner | Subtitrare: Paul Costea

bara video

Recomandaţi aceste informaţii/videouri/ prietenilor, cunoştinţelor care ştiţi au nevoie. Mulţumim!

Numele și prenumele Dumneavoastră:(*)

Introduceţi adresa de e-mail a prietenilor, cunoştinţelor cu care doriţi
să impărtășiţi aceste informaţii :

mentiune

ÎNSCRIEŢI-VĂ LA NOUTĂŢI !

Veţi fi anunţat când apare:

E-mail *