RELATIILE DE PARTENERIAT si conflictele care deriva din ele

Relaţiile de parteneriat şi Triadele de familie este un seminar special de Recall Healing a lui Gilbert Renaud,  care va avea loc în perioada 08 – 10 decembrie 2017, la care pot participa doar persoane care au împlinit vârsta de 18 ani! Seminar REVELATOR, care se organizează din doi în doi ani, următorul va fi organizat în 2019. Participanţilor li se oferă suport de seminar în limba română! Detalii  despre costuri si înscriere >>>

Vei primi răspuns la întrebările de genul: din ce cauză funcţionează sau nu funcţionează relaţiile de parteneriat? Oare tu din care Triad faci parte?  Dacă ai dori te eliberezi de aspectele Triadului de care aparţii sau vrei să ajuţi pe alţii în acest sens, la acest seminar vei avea parte de conştientizări revelatoare.

Eşti mulțumit cu tine însuți, cu părinții tăi, copiii tăi, partenerul tău și relația ta cu întreaga lume?
Acum vei putea  înțelege de ce există din ce în ce mai multe boli din cauza relațiilor de parteneriat non-funcționale (inclusiv cu noi înșine, cu partenerul, copiii, părinții, prietenii noștri, etc.), de ce există atât de multe căsătorii destrămate …Pe deasupra, acum vei primi răspuns şi la întrebări pe care până acum nici nu ai avut curajul le pui la nimeni.

Participarea la acest modul este condiţionată de participarea la primul modul (Nivelul I), care cuprinde informaţiile de bază şi care, împreună cu următoarele module, constituie un întreg în ceea ce priveşte Recall Healing®. Întrucât  anul acesta nu se va mai organiza Nivelul I, cei care totuşi doresc să participe la modulul despre Relatiile de parteneriat, organizat în decembrie a.c., şi nu au fost încă la Nivel I, pentru a nu aştepta încă doi ani până ce va avea loc din nou acest modul special, de data aceasta se va face o exceptie si se va putea achita acum 10 %  (90 lei) avans pentru Nivelul I, care se va organiza in primăvara anului 2018, astfel exprimând intenţia de a participa la nivelul de bază obligatoriu.

Câteva aspecte din tematica seminarului: 

 • Roluri şi dificultăţi de sex masculin şi feminin;
 • Relaţia noastră de parteneriat din perspectiva Programului nostru de Pornire;
 • Modele parentale în relaţiile de parteneriat;
 • Partenerul meu este oglinda mea;
 • Cele 52 de întrebări foarte importante de elucidat;
 • Consecinţele presupuse ale relaţiilor noastre de parteneriat;
 • Paşi importanţi în dezvoltarea copiilor noştri;
 • Complexul Odipus-Elektra;
 • Cele 8 Triade existente şi caracteristicile lor/ Tu de care Triad aparţii?;
 • Afecţiunile din oglinda Triadelor;
 • Obstacole şi cauza lor în viaţa noastră sexuală (impotenţa, lipsa de orgasm);
 • Boli cu transmitere sexuală;
 • Interpretarea şi simbolistica viselor (întroducere)

La acest seminar locurile sunt limitate. În cazul în care ele se epuizează înainte de termenul limită de înregistrare, înscrierile vor fi sistate şi se vor putea face înregistrări doar pe lista de rezervă. Locurile sunt asigurate în ordinea achitării taxei de participare.

Gilbert Renaud PhD ne vorbeşte despre Relaţiile de parteneriat şi Triadele de familie. Este şocant ce rol important are programul nostru de pornire în a alege partenerul nostru de viaţă, pe cine găsim atractiv şi cum putem trăi împreună în viaţă. (Dacă nu apare automat subtitrarea, apăsaţi butonul CC – şi alegeţi limba română)

Inregistrare video: Balogh Gyula | Traducere în limba română: Aliz Brunner | Subtitrare: Paul Costea

Este foarte important ca, inainte de a viziona oricare  video,  vă informaţi despre directivele care trebuiesc respectate de toţi cei care sunt interesaţi de Recall Healing.

Pentru înscriere şi întrebăricontactaţi-ne !

bara video

Recomandaţi aceste informaţii/videouri/ prietenilor, cunoştinţelor care ştiţi au nevoie. Mulţumim!

Numele și prenumele Dumneavoastră:(*)

Emailul prietenilor, cunoştinţelor cu care doriţi
să împărţiţi aceste informaţii:

mentiune

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.

ÎNSCRIEŢI-VĂ LA NOUTĂŢI !

Veţi fi anunţat când apare:

E-mail *