EXCESUL DE GREUTATE – anorexia si alte tulburari digestive

Greutatea este SOLUTIA CREIERULUI! Rolul grăsimii este: protecţia noastră ! 

Excesul de greutate este un program complex în Recall Healing. Încearcă să înţelegi nevoile pe care le ai şi corpul tău nu va mai avea nevoie să care povara! 
Atenţie ! Cuvintele /trăirile, emoţiile/ NEROSTITE la timpul potrivit au greutatea lor care se depun pe corpul nostru ca şi grăsime şi fiecare parte a corpului unde s-a depus grăsime în exces ne arată conflictul de care suferim! 

Din acest video poţi afla care sunt acele cinci conflicte principale, care stau în spatele excesului de greutate, chiar şi împreună toate cinci, dar poţi obţine şi alte aspecte legate de această temă veşnică.

Inregistrare video: Iván Sárecz | Recall Healing Hungary | Traducere l.română: Aliz Brunner | Subtitrare: Paul Costea

Este foarte important ca, inainte de a viziona oricare  video,  vă informaţi despre directivele care trebuiesc respectate de toti cei care sunt interesati de Recall Healing. 

Participarea la acest modul este condiţionată de participarea la primul modul (Nivelul I), care cuprinde informaţiile de bază şi care, împreună cu următoarele module, constituie un întreg în ceea ce priveşte Recall Healing®. Nu este loc de improvizaţii pentru că, dacă este interpretată greșit, evaluarea conflictelor poate cauza mai multă durere decât ajutor. Participanţilor li se oferă suport de seminar în limba română! 

Urmăriti câteva feedback– uri primite de la participanţii la atelierele Nivel I si II. 
Pentru înscriere şi întrebăricontactaţi-ne !

bara video

Recomandaţi aceste informaţii/videouri/ prietenilor, cunoştinţelor care ştiţi au nevoie. Mulţumim!

Numele și prenumele Dumneavoastră:(*)

Introduceţi adresa de e-mail a prietenilor, cunoştinţelor cu care doriţi
să impărtășiţi aceste informaţii :

mentiune

 

ÎNSCRIEŢI-VĂ LA NOUTĂŢI !

Veţi fi anunţat când apare:

E-mail *