EVENIMENTE

Recall Healing este o știință complexă, care trebuie parcursă și integrată cu răbdare într-o anumită perioadă de timp. În luna decembrie 2017 vor avea loc trei evenimente în România (ORADEA), în limba: engleză, cu traducere în română, după cum urmează:

***  NIVEL II:  01 – 03 decembrie 2017 –  Detalii despre seminar: >>

***  TERAPIE LIVE: 06 decembrie 2017 –  Se asigură traducere din limba engleză în limba română. Detalii despre Terapia Live: >> 

*** RELATIILE DE PARTENERIAT ŞI CONFLICTELE CARE DERIVĂ DIN ELE: 08 – 09 – 10 decembrie 2017 –  Detalii despre seminar: >> 

Taxa de participare (include și suportul de curs în limba română) – detalii

LOCAŢIA: TRADE CENTER  ORADEA, Str. Nufărului nr. 28,  centru de afaceri modern, situat în cea mai atractivă zonă comercială din Oradea cu parcare gratuită subterană și exterioară. La doar câţiva metri de cel mai mare centru comercial din Oradea, LOTUS CENTER, cu multiple posibilităţi de a servi masa, baruri,  cafenele, etc. Uşor accesibil dinspre centrul oraşului cu autoturism sau prin mijloace de transport în comun.

Vă rugăm citiţi cu atenţie Acordul de Inscriere la evenimente. Înregistrările se fac în ordinea efectuării plăţilor în contul bancar trimis prin email de câtre organizatorul evenimentului – după ce v-aţi înregistrat online prin formularul de contact. În toate cazurile emitem factură participanţilor, motiv pentru care solicităm datele de facturare. 

Recomandaţi aceste informaţii prietenilor, cunoştinţelor care ştiţi au nevoie. Mulţumim!

Numele și prenumele Dumneavoastră:(*)

Introduceţi adresa de e-mail a prietenilor, cunoştinţelor cu care doriţi
să impărtășiţi aceste informaţii :

mentiune

ÎNSCRIEŢI-VĂ LA NOUTĂŢI !

Veţi fi anunţat când apare:

E-mail *