Despre metoda Recall Healing

boala

Boala FĂRĂ bolnav NU se poate vindeca!

Evenimentele din viaţa noastră nu au loc întâmplător! Sunt memorate de sistemul nostru biologic sub forma unor cicluri biologice cuprinse în celulele noastre, lucru care explică de ce bolile noastre reapar în anumite momente. Cercetările în domeniu au demonstrat, de mai multe ori, faptul că ceea ce nu a fost rezolvat se va tot întoarce înapoi.

Recunoaşterea/ identificarea, cu alte cuvinte, conştientizarea a ceva, permite deprogramarea!
Cu metoda Recall Healing vom face ”conexiunea” cu cicluri anterioare, vom înţelege cum să ne folosim de evenimentele dramatice din viaţa noastră pentru a accelera procesul terapeutic. 

constienta

A deveni conștienți de ceea ce purtăm în noi înșine reprezintă primul pas spre o nouă viață, pentru a  împlini ceea ce suntem cu adevărat. Cei prezenți la aceste seminarii vor putea să ajute în mod eficient procesul de vindecare, fiind foarte important ca niciodată „să nu riscăm supraviețuirea “

Faptul că ajungem în faza rezolvării conflictului și intrăm în faza de vindecare nu este o garanție că ne-am vindecat de tot (perfect). Feriți-vă de recidivă și sindrom. Dacă suntem bolnavi, trebuie să ne ocupăm de conflict până la sfârșitul procesului de recuperare. Trecerea în faza de refacere (vindecare) nu înseamnă neapărat că individul este capabil să-și ducă până la capăt, singur, vindecarea. Simptomele și procesele trebuie tratate sub supravegherea unui cadru medical cu pregătirea necesară pe tot parcursul fazei de vindecare. 

In acest video puteţi afla informaţiile de bază, pe care le puteţi utiliza nu numai în caz de boală, dar şi în orice altă situaţie din viaţă. Cu Recall Healing explorarea nu se opreşte la cele 5 legi biologice, metoda nefiind identică cu Ştiinţa Vindecării Germanice (NMG), deşi rădăcina lor este comună şi se inspiră din cele 5 legi biologice a Dr.Hamer, instrumentele, uneltele Recall Healing diferă 90 %.

Cunoştinţele Ştiinţei Vindecării Germanice nu înlocuiesc bazele Recall Healing şi nici invers! Sunt informaţii care se completează între ele, mai mult, Dr. Gilbert Renaud nu predă Ştiinţa Vindecării Germanice.

Inregistrare video: Balogh Gyula BSZE | Traducere în limba română: Aliz Brunner | Subtitrare: Cristian Maior
Dr. Gilbert Renaud ne îndeamnă la consens, colaborare cu medici, terapeuţi, psihologi, experţi ai ştiinţei medicale. Este foarte important ca, inainte de a viziona oricare  video,  vă informaţi despre directivele care trebuiesc respectate de toti cei care sunt interesati de Recall Healing. 
Urmăriti câteva testimoniale primite de la participanţi.  
Evenimentele Recall Healing  care se organizează în luna decembrie 2017 puteți urmări AICI

mentiune

ÎNSCRIEŢI-VĂ LA NOUTĂŢI !

Veţi fi anunţat când apare:

E-mail *