INSCRIERE

 

recall healing

Despre  locaţie, precum şi posibilităţile de cazare urmează să vă informăm in timp util.
Despre seminarii detalii AICI
Singura condiţie de a putea participa la seminariile din luna decembrie este participarea în prealabil la Nivel I. Dar, întrucât până în primăvara 2018 nu se va mai organiza Nivel I, cei care doresc să participe la evenimentele din decembrie a.c., şi nu au fost încă la Nivel I, pentru a nu aştepta încă doi ani (2019) până ce va avea loc din nou Nivel II şi  modulul despre Relaţiile de parteneriat, vor putea achita 10 %  (90 lei) avans pentru Nivelul I, astfel exprimând intenţia lor de a participa la nivelul de bază obligatoriu, care se va organiza in primăvara anului 2018.

Inainte de a vă  înregistra la seminarii, vă rugăm citiţi Acordul de InscriereNecitirea acestor informaţii nu îl scuteşte pe participant de obligativitatea respectării acestora. Formularul trebuie completat de către fiecare participant în parte. Dacă  înregistraţi ca şi persoană juridică,  rugăm introduceţi şi datele firmei. 

După efectuarea plăţii, veţi primi prin mail confirmarea rezervării locului, posibilitățile de cazare propuse de noi, precum şi factura emisă pe numele Dvs. NU ÎNCASĂM PLĂTI LA FAŢA LOCULUI!

NUMELE SI PRENUMELE:
* Aşa va apare pe Certificatul de Participare -*

CNP *

Adresa de email:*
* Să NU înregistraţi mai multe persoane cu aceeaşi adresă
de email

Numărul de telefon:*

Din ce localitate sunteți?*

Ce profesie aveți?*

Alegeţi EVENIMENTUL (sau evenimentele) care vă interesează:*
NIVEL I: PRIMAVARA 2018NIVEL II: 01-03 DECEMBRIE 2017TERAPIE LIVE: 06 DECEMBRIE 2017RELATIILE DE PARTENERIAT: 08-10 DECEMBRIE 2017

Cum aţi aflat de Recall Healing?*
SiteE-mailFacebookRecomandareAltele

Mă înscriu la recomandarea:
* Se completează NUMAI de către cei care participă de PRIMA DATA la NIVEL I.

MESAJ*: Inclusiv datele pentru facturare:
- persoane fizice: adresă
- persoane juridice:denumire firmă, CIF, sediu, cont, banca

Modalitatea de plată:*
Transfer bancarMandat poştal

Certific faptul că toate informaţiile furnizate în acest formular sunt complete şi corecte şi că am completat acest formular de înregistrare în cunoştinţă de cauză.

Am citit ACORDUL DE ÎNSCRIERE LA SEMINARIILE RECALL HEALING®, am înţeles informaţiile furnizate şi sunt de acord cu termenii si condiţiile cuprinse in acesta. Sunt de acord să respect toate clauzele acestui contract încheiat la distanţă. Contractul se consideră incheiat in momentul efectuării plăţii integrale (momentul confirmării plăţii).Locul executării contractului este locul organizării evenimentului,iar legea aplicabilă este legea română.

Nota: * câmpuri obligatorii. 

* Datele dvs. personale sunt folosite exclusiv în vederea întocmirii facturii fiscale şi sunt prelucrate în conformitate cu prevederile Legii nr. 677/2001.

Reprezentant și organizator evenimente Recall Healing® în România:  S.C. ANIMA SANA CONSULT   S.R.L. –  CUI: 36487706 – Reg.Com: J5/1653/2016 –  Sediu: Oradea, str. Moscovei 31. 

mentiune

 

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.

ÎNSCRIEŢI-VĂ LA NOUTĂŢI !

Veţi fi anunţat când apare:

E-mail *