Ce se întâmplă? Nu sunt eu!

image (2)

Simt că nu mă pot desfășura liber, că nu sunt eu. Ce se întâmplă?

Ați avut vreodată impresia, mai ales după o experiență mai puternică, că ați făcut lucrurile într-un mod care nu vă reprezintă?

  • Că ceea ce ați lăsat în urmă nu e în concordanță cu ceea ce voi simțiți că sunteți?
  • Sau poate că ați vrea să duceți la împlinire anumite sarcini dar pur și simplu nu ajung să se întâmple.

În decursul vieții suntem sau ajungem în anumite situații în care nu ne regăsim sau nu înțelegem de ce ni se întâmplă tocmai nouă. Mai mult, facem sau spunem anumite lucruri dar mai apoi ajungem să le regretăm. Sentimentele de vinovăție, disperare, îngrijorare și altele, de factură negativă, încep să ne cuprindă, ajungând în punctul în care ne simțim demoralizați, efectiv nu știm ce să facem… furtuna din suflet și din cap.

Noi, ca și indivizi, suntem și ne desfășurăm în baza comportamentelor transmise, chiar în momentul concepției, de către părinți, prin gene. Părinți care le rândul lor au moștenit acel pachet de comportamente de la ai lor părinți, și tot așa mai departe. Pe acest considerent spunem că „moștenim o boală de la cineva din familie”. De fapt, nu boala o moștenim, ci ea este generată de anumite emoții care slăbesc organismul și din cauza cărora maladiile ajung să se formeze. Așadar, moștenim emoțiile.

Emoțiile pot fi de factură pozitivă, care ne exaltează, sau negativă, care ne întristează. Cele negative, dacă vreți, puteți să le vedeți ca pe niște deșeuri care odată ce sunt trăite tot mai des, mai mult și mai intens, nu se mai distrug, ci doar se depozitează și ne îmbolnăvesc. Din acest motiv, putem ajunge să fim legați, ca prin niște corzi, de părinții, bunicii, strămoșii noștri. Uitați-vă în jur și observați cum unii oameni sunt mai fricoși, iar alții mereu cu zâmbetul pe buze. Ambele comportamente exemplificate pot fi învățate de la cei cu care trăim.

Materialul genetic care este transmis copilului în momentul concepției îl influențează toată viața, motiv pentru care ne putem simți ca și cum nu suntem noi, că nu trăim viața noastră! Cazurile nu sunt puține, însă rezolvarea vine din conștientizare și ieșirea din tiparul nociv.

O remarcă foarte importantă, pe care trebuie să o avem în vedere, e cea conform căruia individul, singur, în baza experiențelor pe care le are, poate modifica moștenirea, fie în sens pozitiv ori negativ. Astfel că, putem avea parte de o familie în care certurile, frustrările și nemulțumirile să troneze, iar noi să fim cât se poate de liniștiți, de plini de umor și pozitivi, sau viceversa.

Este bine știut că la naștere unul dintre cele mai mari daruri a fost liberul arbitru, acela care ne oferă șansa de a alege cum să fim și să trăim.

Totodată, puteți alege să cunoașteți mai multe despre cele descrise pe scurt în acest articol participând la seminariile  Recall Healing, ținut de dr. Gilbert Renaud și care are loc în Oradea, în decembrie 2017.

Seminarul nu vă oferă doar informații și răspunsuri, ci și soluții concrete prin care fiecare se poate elibera de traume, suferințe, poate tăia corzile cu trecutul și începe a trăi o viață în armonie. Detalii regăsiți AICI.

 

 

mentiune

ÎNSCRIEŢI-VĂ LA NOUTĂŢI !

Veţi fi anunţat când apare:

E-mail *