Cartea „Piramida Sănătăţii”

„Piramida Sănătăţii”, cartea de referinţă a Gilbert Renaud PhD, cu 300 de pagini, apărut recent şi în limba română, care cuprinde conflictele și traumele emoționale /fizice/ biologice, care se ascund în spatele a peste 800 de afecţiuni și comportamente, studiate în cadrul seminariilor Recall Healing. 

piramida sanatatii

Cartea este disponibilă pentru participanţii la seminariile Recall Healing, N.M.G, medicilor, psihologilor, terapeuţilor și – foarte recent –  oamenilor  care doresc să lucreze – cu grijă – la emoţiile din spatele afecţiunilor și comportamentelorCartea și seminariile doar împreună oferă o imagine amplă despre metoda Recall Healing®, Odată cu comandarea cărţii, confirmaţi faptul că aţi luat la cunoştinţă acest aspect. In luna decembrie 2017, vă aşteptăm cu drag la seminariile Recall Healing. Despre seminariile care se vor organiza în luna decembrie 2017  puteţi afla informaţii AICI: 

Preţ:  în loc de 289 lei, acum la preţ promoţional: 230 lei (valabil până la revocarea promoţieicheltuielile de transport prin curierat. 

În cazul în care solicitaţi livrarea cărţii în alte ţări din Europa, plata se face în EUR. În acest caz: cartea costă împreună cu transportul prin poşta internaţională + cheltuieli administrative: 85 EUR. Acest preţ este valabil pe timpul promoţiei. Termeni şi condiţii de returnare.

Formular de comandă:

Numele si prenumele
*

CNP *

Email
*

Telefon:
*

Pregătire:
*

* Datele firmei / persoanei fizice;
* Adresa de livrare.

Modalitatea de plată (după trimiterea comenzii veţi primi contul bancar prin email)

Transport prin:

Am luat la cunoştinţă condiţiile de returnare

Cartea „Piramida Sănătății” reprezintă o șansă extraordinară pentru toți cei care au o minte deschisă, dornică de cunoaștere și sătulă de limitări. Este o oportunitate pentru a te cunoaște pe tine însuți, pentru a înțelege cum funcționează și cum se intercondiționează reciproc psihicul, creierul și corpul fizic. Ceea ce pentru minte este o idee, un lucru imaginar, pentru creier este ceva foarte real; de aceea este important să „vezi ce-ți dorești că s-ar putea să ți se întâmple”. Chiar dacă nu are scopul de a înlocui tratamentele și terapia, cartea de față este un instrument puternic de conștientizare a ceea ce se ascunde în spatele bolilor, oferind posibilitatea de a corecta comportamentele ce pot declanșa conflictele emoționale. „Cunoaște-te pe tine însuți”, spune o vorbă înțeleaptă care, aplicată în viața de zi cu zi, este cheia sănătății fizice și a armoniei dintre minte și creier. Iar Gilbert Renaud în cartea „Piramida Sănătății” ridică la rang de artă cunoașterea de sine, oferind cu generozitate informații și exemple prețioase. Recomand cu toată căldura această carte atât colegilor mei medici, terapeuților, dar și tuturor celor care vor să-și îmbogățească cunoașterea, să se cunoască mai bine.”

Dr. Edith Kadar, medic – Arad

În contextul obiectiv al multor cercetări medicale, este important să realizăm marea trecere de la universul fizic la cel spiritual, unde noi, ca și terapeuți în orice domeniu să abordăm ființa umană ca pe o entitate completă, nescindată.  În acest sens Dr. Gilbert Renaud explică extrem de clar rolul pe care îl are emoția si experiența de viață. Pentru mine înțelegerea “programului de pornire”, respectiv “linia vieții” și apoi urmărirea arborelui genealogic au venit în completarea cunoștințelor de până acum și la concretizarea tabloului desăvârșit al ceea ce înseamnă funcționare a Omului. Fiecare cuvânt al cărții hrănește cu pace sufletul omului in căutarea sa pe Sine. Poate undeva…te regăsești in zecile de exemple date în paginile acestei cărți, astfel poți face pașii conștienți mai departe, construind viața ta unică, în lumina cunoașterii, poti rescrie fluxul vietii și contribui activ la împlinirea viselor tale. Citește și bucură-te de minunea trezirii la o nouă etapă a înțelegerii.

Dr. Venter Cristina – medic, Oradea

Moştenim de la părinţii noştri şi de la generaţiile de dinaintea noastră atât bunuri materiale şi gene, cât şi tipare de gândire, de comportament şi totodată, moştenim amintiri, unele mereu readuse în discuţie în familie, altele care sunt ascunse, ţinute secrete. Ştiinţa se defineşte prin a fi informat, a avea cunoştinţă de ceea ce se întâmplă în domeniul studiat. Recall Healing sau reamintirea vindecării este ştiinţă care explică prin diverse unelte şi metode cum anume putem scoate la suprafaţă secretele ascunse în istoria familială, acele secrete care ne ţin captivi în anumite situaţii de viaţă, chiar şi în boli sau afecţiuni uşoare sau probleme psihice. Prin alte cuvinte, Dr. Gilbert  Renaud ne arată într-un mod mai mult decât evident legătură dintre corp, psihic şi emoţii/suflet. Ce apreciez cel mai mult la Gilbert Renaud este stilul lui de a preda acesta ştiinţă, pentru că face ca psihicul şi biologicul uman să fie foarte uşor de înţeles pentru toată lumea, indiferent de profesia şi cultura oamenilor cu care interacţioneaza. Informaţiile preţioase strânse de Gilbert Renaud  în zeci de ani de experienţă în servirea umanităţii şi a sănătăţii ne restructurează credinţele şi înţelegerea cu privire la stilul de viaţă sănătos şi ne dă posibilitatea reală de a putea conştientiza şi alege starea noastră emoţională şi mentală. Mă simt norocoasă că pot avea acces la acest tip de cunoaştere. Fiecare om care îşi doreşte să trăiască sănătos şi armonios ar trebui să aibă acces la această carte pentru că este o capodoperă psihosomatică.

Gabriela Badaluta, Psihoterapeut şi Profiler Psihologic – Timişoara 

Recomandaţi aceste informaţii prietenilor, cunoştinţelor care ştiţi au nevoie. Mulţumim!

Numele și prenumele Dumneavoastră:(*)

Introduceţi adresa de e-mail a prietenilor, cunoştinţelor cu care doriţi
să impărtășiţi aceste informaţii :

ÎNSCRIEŢI-VĂ LA NOUTĂŢI !

Veţi fi anunţat când apare:

E-mail *